-------------------------------------ACASA-CONCURS FOTO-ARHIVA-STIRI-TRIMITE O POZA-CONTACT ---------------------

Stiri

Principala » 2010 » August » 5 » Siemens Vectron, o noutate pe calea ferata din Europa !
1:40 PM
Siemens Vectron, o noutate pe calea ferata din Europa !
Europa este în schimbare. Volumul de trafic este în creştere şi fluxul de mărfuri este în creştere la nivel transfrontalier. Pentru traficul feroviar, aceasta a dus la cerinţele ridicate în termeni de flexibilitate tehnice şi de planificare economică, atât în termen scurt şi lung. Ca orientată spre piaţă, locomotiva adaptabil, Vectron este soluţia corectă pentru fiecare operator care doreşte să - şi trebuie - să îndeplinească cerinţele actuale şi viitoare. Vino la bordul locomotivei şi de a descoperi că forje paths.Vectron noi dintr-o privire Cu Vectron, Siemens este de rupere la sol în timp ce, de asemenea, concentrându-se mai intens decât oricând cu privire la beneficiile clientului. Aceasta se bazează pe interviuri cu operatorii şi pe experienţa de peste 1.600 de Eurosprinters şi Eurorunners în serviciu.
De aceea renumita companie nemteasca SIEMENS aduce pe lume aceasta minunatie:
 
 
Vectron - Adaptabilitate

Cu Vectron, puteţi rămâne flexibil şi poate reacţiona astfel la schimbări viitoare ale pieţei - datorită capacităţii sale de a se adapta la cerinţele noi rute şi zone de utilizare.

Vectron - Serviciul

Optim operaţiuni planable necesita o disponibilitate maximă, care poate fi asigurată doar prin service si intretinere precis adaptate la nevoile dumneavoastra. La urma urmei, lucruri mari punerea în mişcare înseamnă a avea vehicule fiabile.

Vectron - Tehnologie

Să mizeze mai mult pentru viitor acum. Cu o locomotiva avansate, care este gata de perspectivele pe termen lung, cât şi pentru pieţe în continuă schimbare bruscă şi evenimente neprevăzute.

Vectron - necuprinsul

Graniţele nu au nici o limita. Vectron vă oferă libertatea de a alege rute pe care doriţi să servească. Locomotive noi interoperabile Vectron depăşirea barierelor tehnice şi de sprijin conexiuni transfrontaliere feroviar ori de câte ori cerute de afacerea dumneavoastra.
 
 
Sursa:www.siemens.com
Articol scris de:Vladyz
Vizualizari: 940 | Adaugat de: Admin | Tags: siemens vladyz de vectron locmotiva | Raging: 5.0/4
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]